Footballový boulevard - čtvrtek 25.04.2024

Arsenal nechá odejít svého záložníka za necelých 25 milionů liber, Tottenham si vybírá nového útočníka a hned čtyři kluby stojí o obránce Bílého baletu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - čtvrtek 25.04.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Manchester United měl obnovit svůj zájem o anglického útočníka Brentfordu Ivana Toneyho. (90min)

Stejné ambice má ovšem i Tottenham, který hledá ideálního útočníka po odchodu Harryho Kanea. (GiveMeSport)

Rudé ďábly může v létě opustit až 12 hráčů v čele s Casemirem i Marcusem Rashfordem. (Daily Mirror)

Budoucnost Mauricia Pochettina na Stamford Bridge bude záviset na tom, zda se Chelsea podaří zajistit si evropské poháry. (The Times)

Každý se musí podívat do zrcadla a zeptat se sám sebe, jestli opravdu chce vyhrát ligu, smutní Van Dijk

Chelsea bude naslouchat nabídkám za Raheema Sterlinga. Zájem o anglického kanonýra je především v Saúdské Arábii. (The Daily Telegraph)

Newcastle United se přiblížil k podpisu Ousmane Diomandeho ze Sportingu Lisabon. Zaplatit by měl až 80 milionů liber. (A Bola)

Blues mají smůlu, útočník Neapole Victor Osimhen je krok od podpisu smlouvy v Paris St. Germain. (Il Mattino)

Arsenal, Liverpool, Manchester United a Newcastle hodlají usilovat o osmadvacetiletého obránce Ferlanda Mendyho z Realu Madrid. (L´Equipe)

Manažer Aston Villy Unai Emery se snaží získat španělského reprezentanta Nica Williamse z Athletic Bilbaa. (GiveMeSport)

Villains taktéž sledují dvaadvacetiletého nizozemského křídelníka Crysencia Summervilla, jenž září v druholigovém Leedsu United. (Football Insider)

Kohouti naopak chtějí Alberta Gudmundssona. Opačným směrem, tedy do Janova, by mohl putovat Djed Spence, který je na Apeninském poloostrově na hostování. (CalcioMercato)

Arsenal je za Thomase Parteyho připraven přijmout částku okolo pětadvaceti milionů liber. Místo něj si vyhlédl Douglase Luize z Aston Villy. (Football Insider)


Zdroj:
Arsenal FC

West Ham má už několik měsíců jednat s bývalým manažerem Wolvesu Julenem Lopeteguim. (Mundo Deportivo)

Lewis Hall se po sezoně stane trvalým hráčem Newcastlu. (Football Insider)

Pokud Erik ten Hag zůstane manažerem United, přijde pro příští sezonu Premier League o 25 procent své nynější gáže. (ESPN)

TEN HAG JE PŘIPRAVEN NA SNÍŽENÍ GÁŽE. DOSTANE ALE V NOVÉ SEZONĚ VŮBEC PŘÍLEŽITOST?