Footballový boulevard - sobota 23.03.2024

O osudu Donnyho van de Beeka je rozhodnuto, Liverpool se své vysněné posily nedočká a bude muset také odrážet nepříjemné útoky Bílého baletu. Co dalšího nám nabízejí anglická média a denní tisk?

Footballový boulevard - sobota 23.03.2024

PŘESTUPOVÉ SPEKULACE A DALŠÍ NOVINKY: 

 

Real Madrid zvyšuje svůj zájem o pětadvacetiletého beka Liverpoolu Trenta Alexandera-Arnolda. (Relevo)


Zdroj: 
Profimedia

Trenér Bayeru Leverkusen Xabi Alonso by se v případě odchodu z Bay Arény připojil k Bayernu Mnichov. (SkySports News)

O Eddieho Nketiaha stojí Crystal Palace, Brentford a Wolves. Čtyřiadvacetiletý útočník chce dostávat více herního prostoru, a tak uvažuje o odchodu z Arsenalu. (Football Insider)

Manchester United touží získat Gleisona Bremera z Juventusu. Za stopera Staré dámy hodlá zaplatit až 43 milionů liber, tedy sumu, která je určena ve smlouvě jako výkupní klauzule. (Daily Mirror)

Aby si Aston Villa nemusela dělat starosti s pravidlem o zisku a udržitelnosti, prodá záložníka Jacoba Ramseyho. (Football Insider)

Podobně je na tom i Newcastle, jenž by kvůli možnému porušení Financial Fair Play mohl prodat Alexandera Isaka. (Football Insider)

Třiadvacetiletý křídelník Jack Clarke nepodepíše v Sunderlandu novou smlouvu. Už v zimě se o Angličana zajímaly West Ham a Lazio. (i)

Bývalý šéf náboru Arsenalu Sven Mislintat by se měl stát novým sportovním ředitelem Borussie Dortmund. (Sky Sports Germany)

Eintracht Frankfurt nemá zájem o Donnyho van de Beeka. Nizozemec se tak po sezoně vrátí zpět do Manchesteru United. (Bild)

Budoucnost Alonsa určitě není v Liverpoolu, píší v Německu. Bayern ale údajně začal hledat jinde